Hallituksen järjestäytyminen 20.08.2019

30.06.2019 pidetyssä osuuskunnan varsinaisessa kokouksessa päätettiin, että hallitukseen valitaan 4 jäsentä. Hallitukseen valittiin Veikko Tikkanen, Philip Donner, Voitto Pulkkinen ja Eeva Piirainen.

Osuuskunnan hallitus järjestäytyi kokouksessaan 20.08.2019. Päätettiin pitää hiljainen hetki kynttilän ääressä edesmenneen Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunnan hallituksen puheenjohtajan, Veikko Tikkasen muistoa kunnioittaen.

Hallitus totesi, että Veikko Tikkasen äkillisen poismenon jälkeen hallituksessa on enää 3 jäsentä. Todettiin lisäksi, että hallituksen kokoonpano on edelleen osuuskunnan sääntöjen ja lain mukainen. Päätettiin, että uuden jäsenen valinta tapahtuu lain mukaisesti seuraavassa, jäsenet valitsevassa osuuskunnan kokouksessa.

Osuuskunnan varsinaisessa kokouksessa päätettiin myös, että hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Hallitus päätti yksimielisesti, että hallituksen puheenjohtajaksi valitaan Philip Donner.