Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://nettinoste.fi/.

Sivusto sisältää tietoa Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunnasta, kyläverkkojen huoltotoimenpiteistä ja ennakkotietoa mahdollisista tuotantokatkoksista. Yhteydenotto-valikon alla on linkit kaapelinnäyttöä tarvitseville, yhteydenottolomakkeelle ja vikailmoituksia varten.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Osuuskunta ylläpitää osuuskuntalain mukaista jäsenrekisteriä sekä liittymätietoja koskevaaa liittymäluetteloa. Liittymäluettelo sisältää Viestintäviraston vuosittain tarvitsemia tietoja liittymärakenteen tilasta, muttei henkilötietoja. Osuuskunta kerää vikailmoituslomakkeella tehdyt ilmoitukset Viestintäviraston neljännesvuosittain kerättäviä häiriötilastoja varten.

Yhteydenottolomakkeet

Sivustollamme on yleinen yhteydenottolomake, opastavaa tietoa kaapelin näyttöä tarvitseville sekä vikailmoitussivu käyttäjille.

Analytiikka

Sivustolle on asennettu WordPressin Wordfence-lisäosa. Lisäosa kerää tietoa erilaisista tietoturvaa uhkaavista sivuston käyttötavoista.

Kenelle jaamme tietosi

Osuuskunta ei jaa tietoja jäsenistään. Verkon liittymistä jaettavat tiedot välittyvät anonyymisti ja vain viranomaiskäyttöön.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.