Pitkäaikaisen sähkökatkoksen aiheuttama tuotantokatkos 30.12.2019

Hietaperässä oli yön aikana niin pitkäaikainen sähkökatkos, että varasähkö loppui, jolloin nettiyhteys katkesi. Sähköt palautuivat aamulla puoli kahdeksan aikaan, jolloin akut rupesivat latautumaan. Tällöin myös Internet-yhteys rupesi toimimaan.

Kyläverkkojen kytkimet saatiin seuraavan yön aikana toimimaan. Yksi Hietaperän kytkimistä kuitenkin rikkoontui, josta syystä syntyi tilan ahtautta. Tästä johtuen Pohjoispuolentien ja Vieksinjoentien varrella on vielä muutamia asiakkaita, joille ei vielä ole onnistuttu rakentamaan toimivaa yhteyttä.

Vikatllanteessa pyydetään ottamaan yhteyttä vikailmoituslomakkella tai puhelimitse numeroon 040-0404 555. Korjauksen nopeuttamiseksi asiakkaita pyydetään pitämään mediamuuntimia kiinni sähköverkossa.

Pahoittelemme mahdollisia hankaluuksia.